Öztürk’e cevap gecikmedi!

Öztürk’e cevap gecikmedi!

ABONE OL
Mayıs 22, 2020 17:21
Öztürk’e cevap gecikmedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Öztürk’ün gerçekleştirdiği yazılı basın açıklamasına Saray Ülkü Ocakları Başkanı Doğancan Kemal Keskin’den anında cevap geldi.

Saray İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Öztürk MHP Saray İlçe Başkanı Yusuf Duman’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma gerçekleştirdiği yazılı basın açıklamasıyla cevap vermişti.  Öztürk’ün basın açıklamasına Ülkü Ocakları Saray İlçe Başkanı Doğancan Kemal Keskin’den anında cevap geldi.

“TALİMATI KANDİLDEN ALANLAR BİZE YÖN TAYİN EDEMEZLER”
Öztürk’ün açıklamasını görevini, vazifesini bilmeden yapılmış bir saygısızlık olarak nitelendiren Başkan Keskin’in yazılı basın açıklaması şu şekilde;
Kendini sözde Gençlik Kolları Başkanı sayan haddi olmadan Milliyetçi Hareket Parti’si Saray İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Duman’ın sosyal medya paylaşımına görevden kendine vazife çıkartarak çapsızca ve terbiyesizce yapmaya çalıştığı basın açıklaması adı altında Gençlik kolları düzeyinde ki yazısına cevabımızdır.  Görevini vazifesini ve seviyesini bilmeden yapmış olduğu saygısızlığı aynen kendisine iade ediyor. Vatanı bölmeye çalışanlarla aynı masalara oturanlar kol kola yürümeye devam edenler seçimlere beraber katılıp birbirlerinin ayağına basmadan ona göre aday çıkaranlar talimatı kandilden alanlar sosyal medya ve basın üzerinden bize yön tayin edemezler.

“İLÇE BAŞKANIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ”
Kaldı ki haddi olmadan kendine muhatap almaya çalıştığı Sayın İlçe Başkanımız Yusuf Duman vatanı korumak adına talimat aldığınız kandilde vatan mücadelesi vermiş, ailesinden vatan için şehit vermiş küçüğünü büyüğünü bilen vatanı uğruna canını feda edebilecek kırmızı çizgisi vatan millet olan bir vatan evladıdır.
Başkanımız vatanımızı bölmeye çalışanlarla iş birliği yapanların Mehmetçiğimize kurşun sıkanlarla el sıkışanların kesinlikle karşısındadır. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımını Kaldırmamıştır.  Sonuna kadar da arkasındadır. Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanımız Yusuf Duman’ın daima Yanındadır.

Saray Ülkü Ocakları Başkanı
Doğancan Kemal Keskin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.