Pazarcılar Derneği İftar Yemeği Verdi

ABONE OL
Haziran 27, 2016 02:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği Cumartesi günü Saray Belediye Kültür Merkezi Salonunda iftar yemeği verdi.

BAŞKAN SUNAY İMÜK

BAŞKAN SUNAY İMÜK

Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği daha önce ki yıllarda diğer sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa düzenlediği iftar etkinliğini bu yıl 2015 yılında yapılan genel kurul ile değişen yeni yönetim kurulu olarak tek başına düzenledi. Düzenlenen iftar etkinliğine Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, CHP Saray İlçe Başkan Yardımcısı Salim Gündüz, Siyasi parti üyeleri, Dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dokuz yıldır geleneksel olarak başarılı bir şekilde binlerce kişiye aşure etkinliği düzenleyen ve bu yılda başarılı bir iftar organizasyonuna imza atan Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği yönetim kurulu adına Başkan Sunay İmük, masaları tek

SARAY KAYMAKAMI ALP ARSLAN

SARAY KAYMAKAMI ALP ARSLAN

tek gezerek katılanlara teşekkür etti. Ezan sesi ve Mehmet Yüksel´in okuduğu duanın ardından başlayan iftarda söz alan Kaymakam Arslan, Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği yönetim kuruluna böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ederek, işlerinde bol kazançlar diledi.

İftar yemeğinin ardından ikram edilen çay ile yapılan koyu sohbetlerin ardından etkinlik sona erdi.

IMG 8572 IMG 8569 IMG 8566 IMG 8564 IMG 8578

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.