• Saray Haber
  • Tekirdağ
  • Şaban Terzi, “Hedefimiz İYİ Parti’yi Tekirdağ’da Birinci Parti Yapmak”

Şaban Terzi, “Hedefimiz İYİ Parti’yi Tekirdağ’da Birinci Parti Yapmak”

ABONE OL
Temmuz 14, 2020 15:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’de Tekirdağ il kongresi için il başkanlığına adaylığını açıklayan İYİ Parti Kurucu üyesi Şaban Terzi gazetemizi ziyaret etti.

13 Haziran’da düzenlediği basın toplantısı ile 19 Temmuz’da yapılacak İYİ Parti Tekirdağ Olağan Kongresi’nde İl Başkan Adayı olduğunu açıklayan İYİ Parti Tekirdağ Kurucu Üyesi Şaban Terzi gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette hedeflerinin İYİ Parti’yi Tekirdağ’da birinci parti yapmak olduğunu söyledi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatih Kıray ile gerçekleştirdiği sohbette Tekirdağ’da eksikliklerin olduğunu gördüklerini söyleyen Terzi, “Tekirdağ’da partimizin kurucu üyesiyim ancak baktık gördük ki eksiklikler çok fazla bu eksiklikleri gidermek için elimizi taşın altına koyduk ve 19 Temmuz’da yapılacak il kongresinde aday olacağımızı açıkladık. Hedefimiz İYİ Parti’yi Tekirdağ’da birinci parti yapmak. Bunu gerçekleştirmek için de önümüze bir yol haritası koyduk. Ben İYİ Parti Kurucu yönetimde ve ilgili yönetimlerde yer aldım. 2018 Genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak sürece şahitlik ettim. Yaşadığımız tüm bu süreçlerde halkımızın sıkıntılarını dinlerken teşkilatlarımızın yaşadığı sıkıntılara da şahit oldum. Bu yaşanan sıkıntıların sadece tek adam yönetimine karşı, yenilikçi ve katılımcı bir bakış açısıyla çözülebileceğini gördüm. Teşkilatlarımızın sorunlarını ve bu sorunların çözümlerinin nasıl olacağını çok iyi biliyorum. Partimizin görüşlerini birebir yansıtan bir yönetim anlayışıyla sorunların çözümü için bu yola çıktım. Amacımız dinamik, yenilikçi, katılımcı ve birleştirici bir yönetim anlayışıyla İYİ Parti’yi Tekirdağ’da hak ettiği yere getirmek.” Diye konuştu.

İlçe teşkilatlarının arasında ki diyaloğu da kuvvetlendireceklerini de belirten Terzi, “İlçe teşkilatlarımızın arasında ki kopuklukları gidereceğiz. Tekirdağ İl Teşkilatımızla tüm ilçe teşkilatlarımız tek yürek tek yumruk olacak. Teşkilatlarımız arasında ki diyaloğu kuvvetlendirirken de ekonomik olarak teşkilatlarımızı da eşit ve adil bir paylaşımla rahatlatacağız. Hiçbir teşkilatımızın bizim yönetimimizde ekonomik sorunları olmayacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.