Saray Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Gazetemize Ziyaret
  • Saray Haber
  • Saray
  • Saray Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Gazetemize Ziyaret

Saray Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Gazetemize Ziyaret

ABONE OL
Ekim 27, 2021 07:47
Saray Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Gazetemize Ziyaret
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Metin Durak ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti.

Saray Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Metin Durak ve Yönetimi yerel gazete ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Saray Haber Gazetesi Genel Yayın Sorumlusu Fatih Kıray ile istişarelerde bulunan ve Atatürk İlke ve İnkilaplarını, Atatürkçü düşünceye sahip olan tüm vatandaşları Atatürkçü Düşünce Derneğine üye olmaya davet eden Başkan Durak, “Atatürkçü Düşünce Derneği olarak pandeminin ardından çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu çalışmalar kapsamında yerel gazetelerimize ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor. Gazeteci arkadaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu durum malumunuz! Bizler Atatürkçü düşünce Derneği olarak Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, Atatürkçü düşünceye sahip ve Atatürk’ün yolunda giden tüm Saraylıları derneğimize üye olmaya davet ediyorum” diye belirtti.

Tüm Saray Halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkan Durak, “Tüm halkımızın evlerini ve işyerlerini Türk bayraklarıyla donatmasını istiyor ve ilçemizde yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine herkesin katılmasını bekliyorum. Cumhuriyetimize sahip çıkalım’’ dedi.
Saray Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimi gazetemiz çalışanlarına başarılı çalışmalar diledi ve Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak gazetemizden ayrıldı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.