Saray Belediyesinden Kırağı Vurdu İddiasına Cevap

Saray Belediyesinden Kırağı Vurdu İddiasına Cevap

ABONE OL
Aralık 10, 2019 09:37
Saray Belediyesinden Kırağı Vurdu İddiasına Cevap
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesi, Gözlem Gazetesi’nin 9 Aralık 2019 Pazartesi günkü sayısında yayımlanan “Saray Belediyesi’ni kırağı vurdu” başlıklı haber hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

İddiaların asılsız olduğunu belirten Saray Belediyesi, “Belediyemize ait arazilerde marul üretimi ile başlayan zirai faaliyetlerimiz devam etmektedir. Marul üretimimiz 9 bin fide ile başlamış olup, bu üretimin kırağı sonucu sekteye uğradığı iddiası doğru değildir” ifadelerini kullandı.
Saray Belediyesi, Gözlem Gazetesi’nin dün yayımlanan sayısında yer alan “Saray Belediyesi’ni kırağı vurdu” başlıklı haber hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Saray Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Saray Gözlem gazetesinin 9 Aralık 2019 Pazartesi günkü nüshasında yer alan ‘Saray Belediyesi’ni kırağı vurdu’ başlıklı haberinde yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Belediyemize ait arazilerde marul üretimi ile başlayan zirai faaliyetlerimiz devam etmektedir. Marul üretimimiz 9 bin fide ile başlamış olup, bu üretimin kırağı sonucu sekteye uğradığı iddiası doğru değildir. Fidelerden bir kısmının gelişememesi doğaldır ve her zirai üretimde meydana gelebilir. Bahsi geçen oran onda birden azdır. Marul haricinde, ıspanak üretimi ile bu alandaki atılımımız sürmektedir. Belediyemiz tarihinde ilk kez gerçekleştirilen bu üretim artarak devam edecektir. Kooperatifleşmeye kadar varmasını hedeflediğimiz bu sürece katkı sunan herkese teşekkür ederiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.