Saray Belediyesinin Çalışmaları Sürüyor

Saray Belediyesinin Çalışmaları Sürüyor

ABONE OL
Ocak 8, 2021 12:16
Saray Belediyesinin Çalışmaları Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesi,2021’in ilk iş haftasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle sabahın erken saatlerinde sahadaydılar.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan tüm Kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarını yaparak steril hale getirdi.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Saray İlçe Tarım Müdürlüğü ile semt pazarlarında ortak denetimlerini gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca, İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler ile birlikte ilçe genelinde bulunan otellerde ortak denetimlerini sürdürdü.

“Daha Yeşil Bir Saray” için çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçların ömrünün uzatılması ve estetik bir görünüme kavuşması için, teknik personelleri ile Büyükyoncalı Mahallesi, Yeni Mahalle Güneş Caddesi, Belediye binası önü, Halk Eğitim Merkezi’nin bahçesinde bulunan ağaçların budama işlemlerini tamamladı.

Saray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çocukların sağlığı ve güvenliği için ilçede bulunan parkların bakım ve onarımını da ihmal etmedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.