Saray İYİ Parti’nin Hakkârili miniklere hediyeleri hazır

Saray İYİ Parti’nin Hakkârili miniklere hediyeleri hazır

ABONE OL
Aralık 2, 2020 14:30
Saray İYİ Parti’nin Hakkârili miniklere hediyeleri hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı Hakkâri’de yaşayan dar gelirli çocuklar için giysi yardımında bulunacak.

İYİ Parti Tekirdağ il Başkanlı üyesi kadınların Hakkârili dar gelirli çocukların üşümemeleri için atkı, bere ve eldiven örüp “En Batıdan en Doğuya İyilik Köprüsü” adı altında yaptığı yardımlar kapsamında İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı giysi yardımında bulundu.

İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman, “Saray İYİ Parti Teşkilatı olarak; “En Batı’dan En Doğu’ya İyilik Köprüsü” adı altında Hakkâri’nin minik kalpleri üşümesin diye başlattığımız kampanya ile çocuklarımız için yardımseverlerden gelen giysilerimizi yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hediye paketleri haline getirip, çocuklarımıza ulaşması için hazır ettik. Kampanyamız da emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Tekirdağ merkez ve ilçe teşkilatlarının kampanya kapsamında hazırladığı hediyeler İYİ Parti Tekirdağ il Başkanlığı tarafından bizzat Hakkâri’ye gidilerek Hakkâri İl Başkanlığı’na teslim edilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.