Saray Pazarcılar Derneği  Başkanı yeniden Sunay İmuk

Saray Pazarcılar Derneği Başkanı yeniden Sunay İmuk

ABONE OL
Mart 4, 2019 09:27
Saray Pazarcılar Derneği  Başkanı yeniden Sunay İmuk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile Sunay İmük başkan seçildi.

Cumartesi günü Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği Lokalinde gerçekleşen genel kurula, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Zabıta Müdürü Murat Hasdemir, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, CHP Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, Cumhur İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı Özkan Yaman, Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Hasan Mısırlı, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Halil Gören, MHP İlçe Başkanı Lütfü Mercan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Çorlu Pazarcılar Derneği Başkanı Kenan Üstek , Esnaflar ve Pazarcılar Derneği üyeleri katıldı.

Divan Heyeti’nin oluşturulması ile başlayan Genel Kurul’da, Divan Başkanlığına Çorlu Pazarcılar Derneği Başkanı Kenan Üstek, Divan Üyeliklerine ise Mülayim İlhan ve Mehmet Büyük seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, gelir gider hesapları okunarak, yönetim ve denetim kurulu oy birliği ile kabul edildi. Tahmini bütçe ve çalışma programının görüşüldüğü genel kurulda, Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği’nin tahmini bütçesi, 22 bin 700 TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde siyasiler söz alırken, ilk olarak konuşan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray’ın alt yapısına yoğunlaştıkları için Kapaklı Pazar Yeri yapamadıklarını ve bunun içinde pazarcı esnafından için özür diledi.
Genel Kurul tamamlanmasının ardından Başkan Sunay İmük ve yönetimi davetlilere ve üyelerine pilav ayran ikramında bulundu.

Sunay İmük’un başkanlık ettiği Derneğin Yönetim Kurulu şu şelide;
Yönetim Kurulu Asil: İbrahim Meriç, Recep Uzer, İsmet Yaşar, Nedret Gonce, Sabri Sav, Tuncay Yalçın.
Denetim Kurulu Asil: Serhat Canbazoğlu, Metin Güleş, Ahmet Gonce.
Yönetim Kurulu Yedek: Murat Ardaç, Aykut Tüfek, Rafet Çengelli, Ramadan Bayraktar, Mehmet Metin, Fatih Karakuş, Soner Demirtaş.
Denetim Kurulu Yedek: Mülayim İlhan, Fedai Efe, Hüseyin Yasak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.