Saray Ülkü Ocaklarında devir teslim

Saray Ülkü Ocaklarında devir teslim

ABONE OL
Mayıs 29, 2022 13:31
Saray Ülkü Ocaklarında devir teslim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Ülkü Ocaklarında Nisan ayından itibaren görev yapan Doğancan Kemal Keskin görevi Bilal Lale’ye devretti. 

Saray Ülkü Ocakları Başkanı Doğancan Kemal Keskin Nisan ayında Uğur Eken’den aldığı görevini yönetim kurulu üyesi Bilal Lale’ye teslim etti. Tekirdağ İl Başkanlığı Teşkilâtlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yavuz Kemal Yazar’ın katıldığı devir teslim töreninde Doğancan Kemal Keskin bayrağa sarılı Kuran-ı Kerim’i öperek görevini yeni başkan Bilal Lale’ye devretti. 

Devir teslim töreninde konuşan İl Başkan Yardımcısı Yavuz Kemal Yazar, “Görevi Aldığı ilk günden itibaren görevini layıkıyla yerine getiren Ülkü Ocakları Saray ilçe Başkanımız Doğancan Kemal Keskin Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanımız Sn. Hakkı Açıkgöz Beyefendi’nin taktirleriyle görevini Bilal Lale Başkanımıza devretmiştir. Teşkilâtımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Doğancan başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler kendisinden razıyız Cenab-ı Allah’ta razı olsun. Bu yapıyı aynı sadakat, azim ve inanç ile yürüteceğine inandığımız ve aldığı bayrağı daha da ileriye götüreceğinden şüphemiz olmayan Bilal Lale başkanımıza da çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın” dedi.

“ÜLKÜ SANCAĞINI DAHA İLERİ TAŞIMAK İÇİN ELİMİZDENGELENİ YAPACAĞIZ”
Bayrağı devir alan yeni Başkan Bilal Lale, “Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanımız Sayın Hakkı Açıkgöz beyefendinin takdiri, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Sayın Olcay Kılavuz beyefendinin onayı ile, Ülkü Ocakları Tekirdağ Teşkilatlandırmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sayın Yavuz Kemal Yazar beyefendi ve Ülkü Ocakları Tekirdağ 2. Bölge Başkanımız sayın Yunus Kahya beyefendinin teşrifleriyle Ülkü Ocakları Saray İlçe Başkanlığında sancağı Doğancan Kemal Keskin Başkanımdan devir almış bulunmaktayım. Bugüne kadar görevini layıkıyla yerine getiren Ocak Başkanımız Sayın Doğancan Kemal Keskin beyefendi ve kıymetli Yönetimine teşekkürü bir borç bilirim, Allah kendilerinden razı olsun kendisiyle yine aynı şekilde birlikte yürüyeceğimi birliğimizin her daim süreceğini belirtmek İsterim. Allahın izniyle alnımızın akıyla aldığımız bu tertemiz Ülkü Sancağını daha ileri taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapacak, doğruluktan, dürüstlükten ve ideallerimizden asla taviz vermeden Eğitim ve Kültür Vakfı olmanın gerekliliklerini yerine getireceğiz.” dedi.

Devir teslim törenine Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Yöneticileri Yavuz Kemal Yazar, Yunus Kahya, Uğur Eken, Kamil Büyükşar, MHP Saray Belediye Başkan Aday Adayı Metin Karamanlılar, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci ve yönetimi, geçmiş dönem Saray Ülkü Ocakları Başkanları Niyazi Nadir, Fettah Kuzu ve çok sayıda ülkücü ve MHP’li katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.