Saray’a Çifte Avrupa Şampiyonluğu ile Döndüler

ABONE OL
Şubat 20, 2016 19:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarıları ile adından sık sık söz ettiren Flipper Spor Kulübü Uluslararası 3. Turkish Open turnuvası ile altın madalyaya ulaştı. Taekwondofest 2016 kapsamında Dünya ve Türkiye Taekwondo Federasyonlarının ortaklaşa düzenlediği, 70 ülkeden 1800 sporcunun katıldığı Uluslararası 3.Turkish Open Antalya’da yapıldı. Şampiyonaya 8 sporcu ile katılan Flipper Spor Kulübü İki altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

“SARAY’I VE TEKİRDAĞ’I BAŞARI İLE TEMSİL ETTİK”
Gerçekleştirilen turnuvanın ardından açıklamalarda bulunan Flipper Spor Kulübü Antrenör Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz Saray’dan avrupa şampiyonu çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Çok mutlu olduklarını belirten Tokgöz, “Çok mutluyuz. Her gün kendimizi daha da aşıyoruz. Tüm sporcularım başarılı maçlar çıkardılar. İlk iki gün 3 sporcum son anda altın vuruşla yenildi. Ama son gün iki sporcumuz birden tüm zorlu maçlarını kazanarak kürsünün tepesine çıkmayı başardı. Yıldız Erkek 45KG da Oğuz Tokgöz, Yıldız Bayan 41KG da Işıl Zafer hak ettikleri Şampiyonluğa ulaştılar. Bu çok önemli organizasyonda Kulübümüz Saray’ı, Tekirdağ’ı ve ülkemizi başarıyla temsil etti.”

“DÜZENLİ VE SIKI ÇALIŞMAMIZIN KARŞILIĞINI ALIYORUZ”
Açıklamalarına tekrarlayan başarının tesadüf olmadığını belirterek devam eden Tokgöz, “Tekrarlayan başarılarımız tesadüf değil, yıllar boyu düzenli ve sıkı çalışmanın karşılığı. Haftada 6 gün iki gurup en az 18 saat çalışıyoruz. Çok sağlam bir müsabık kadromuz var. Ayrıca alttan gelen miniklerimizde abi ve ablalarının yolunda. Saray gibi bir yerde Türkiye Şampiyonları, Milli Sporcular ve şimdide Avrupa Şampiyonları çıkardık. Başarılı sporcuyu bekleyen bir çok imkan var ama maalesef Saray’da aileler spora çocuklarını yönlendirme konusunda oldukça çekimser. Çocuğunun geleceğini düşünen velileri kulübümüze bekleriz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

FLİPPER SPOR KULUBÜ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.