Saray’da Akşener Rüzgarı Esti

ABONE OL
Mart 13, 2016 19:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Trakya ziyaretilerinin üçüncü durağı olarak Saray’da partililere ve vatandaşlara seslendi.

Kapaklı’da ki programının ardından saat 13:30 da Saray’a gelen Meral Akşener’i ilçe girişinde partililer tarafından çiçeklerle karşılandı. Atatürk meydanında bulunan teşkilat binasının önünde kendisini bekleyen partililere ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Akşener’i Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban “İlçemize Hoşgeldiniz” diyerek karşıladı.

“ÇOK DEĞERLİ HEMŞERİLERİM”
Atatürk alanında bulunan ilçe teşkilat binasının önünde partililere ve vatandaşlara seslenen Akşener, konuşmasına “Çok değerli Hemşerilerim” diyerek başladı. Konuşmasına bugün Üniversite sınavına giren öğrencilere başarılar dileyerek devam eden Akşener ” Biz bir yolculuğa çıktık. Bunun için buradayız. çıktığımız bu yolculuk bir halk hareketine dönüştü. Biz önce kendi evimizi düzenlemek için yola çıkmıştık. MHP’nin 1 Kasım seçimlerinden çıkan bu sonucu hak etmediğini, bu ülkeyi yönetebilecek potansiyele sahip olduğunu, iktidar olabileceğimizi, iktidar olması gerektiğini düşünerek yola çıktık. Bu yolculuğumuz demokratik bir talep, bu talebin hayata geçmesi için yolumuzu uzattık. ” dedi.

“TEŞKİLAT KAPATMALAR DARBE DÖNEMİNDEYDİ”
Akşener, teşkilat kapatmaların bu ülkede sadece darbe döneminde yapıldığını ifade ederek ” Teşkilatlarımızı genel merkezin talebiyle kapatır oldular. Teşkilat kapatmanın doğru olmadığına inandığım için, demokratik bir sürecin parti ve teşkilat kapatmayla sona erdirilemeyeceği için ziyaretinize geldim.” dedi.

“DEVLETİN BAŞINA MİLLET GELECEK”
Partililerin devletin başına Meral gelecek sloganları atması üzerine sloganları kesen Akşener “Her gelen devletin adına gelip milletin canına okudu. Bu defa devletin başına millet gelecek” dedi.
Yaptıkları yürüyüşün kutlu bir yürüyüş olduğunu ifade eden Akşener, vatandaşlardan helallik isteyerek programının devamı olan Kırklareli’ne geçmek üzere İlçeden ayrıldı.

Haber: Fatih Kıray  Kamera: Hayri Akın

12832506 1674782469455791 4941907850914245722 n 2

IMG 6662

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.