Saray’da Öğrenci Servisi Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Saray’da Öğrenci Servisi Kaza Yaptı: 4 Yaralı

ABONE OL
Kasım 20, 2015 14:19
Saray’da Öğrenci Servisi Kaza Yaptı: 4 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da öğrenci servisi kaza yaptı. Kazada 4 öğrenci hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah 07.30 sıralarında Beyazköy Mahallesinden Kemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini alarak Saray istikametine doğru yola çıkan Baki Bağlar idaresindeki 59 RR 147 plakalı öğrenci servisine Çukuryurt Mahallesi girişinde aynı istikamette ilerleyen ve plakası alınamayan bir kamyon arkadan çarptı. Kazada, öğrenci servisinde bulunan 20 öğrenciden 4’ü hafif şekilde yaralandı. Kaza yerine gelen ambulanslarla Saray Devlet Hastanesine kaldırılan Kemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Bölümü öğrencilerinden E.A. (15), S.E. (15), E.Ç. (16) ve B. B. (15), tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan ise kazayı haber alır almaz kaza mahalline gelerek yetkililerden bilgi aldı. Kaza yerindeki incelemenin ardından Saray Devlet Hastanesine giden Milli Eğitim Müdürü Aslan, yaralı öğrencileri ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Tedavileri ayakta yapılan öğrenciler yaşadıkları şok nedeniyle arkadaşlarına ve öğretmenlerine sarılarak ağladı.
Saray İlçe Jandarma Komutanlığı’nın kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

IMG_4028

IMG_4029

IMG_4039

IMG_4044

IMG_4047

SHM- Fatih KIRAY – Şenol AKSOY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.