Sorunları dinlemek için nöbet tutuyorlar

ABONE OL
Şubat 14, 2016 00:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Ak Parti İlçe teşkilatı, vatandaşların dert ve sorunlarını dinleyip, hizmet etmek için haftanın yedi günü parti binasında nöbet tutuyor.

Saray Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Pilevneli parti teşkilatı ve hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bizler Saray Ak Parti İlçe Teşkilat Yönetimi olarak parti binamızı haftanın yedi günü açarak vatandaşlarımızın da hizmetine sunduk. Siyasi parti binaları devamlı olarak açık ercantutulması gereken yerlerdir. Her gün birer nöbetçi kalmak şartıyla yönetim kurulunda arkadaşlarımız , İlçe Başkanımız dahil binamızı açık tutup vatandaşlarımızın dert ve sorunlarıyla ilgileniyoruz. Herkese kapımız sonuna kadar açık. İstedikleri zaman ilçe teşkilat binamıza gelerek bizleri ziyaret edip, çayımızı, kahvemizi içerek dertlerini sorunlarını bizlere iletebilirler. dedi.

1 kasım seçimlerinin ardından çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini bugüne kadar 523 üye yaptıklarını ve üye sayılarının gün itibariyle 5063 olduğunu belirterek aynı zamanda yönetimde ki arkadaşlarının tüm üyeleri tek tek arayarak ikamet durumu gibi bilgileri edinip üye güncellemeleri yaptığını ifade eden Başkan Yardımcısı Pilevneli; “Her gün nöbet günlüğü tutup. partimizi ziyarete gelen vatandaşlarımızın sorunlarını, isteklerini günlüklere aktarıp haftalık toplantılarda değerlendiriyoruz” diye ifade etti.

IMG 6267

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.