Söz Verdiği Projesini Hayata Geçirdi

Söz Verdiği Projesini Hayata Geçirdi

ABONE OL
Mart 25, 2019 17:03
Söz Verdiği Projesini Hayata Geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Uygun İlkokulu Okul Temsilcisi Aral Tabakçıoğlu, okul temsilciliği seçimlerinde arkadaşlarına söz verdiği “Her Öğrenciye Bir Fidan” vaadini Orman Haftası’nda Ayvacık Mahallesi ağaçlandırma sahasında gerçekleştirdi.

Saray Orman İşletme Şefi Gökmen Mavi, Okul Müdürü Hilmi Çeper, Ayvacık Mahalle Muhatı Ahmet Arslan’ın katkılarıyla öğrenciler 210 adet fıstık çamını Ayvacık Mahallesi ağaçlandırma sahasında toprakla buluşturdu. İlkokul öğrencileri öğretmenleri ile birlikte fıstık çamlarını dikerken, hepsi fidanlara isimlerini verdi. Yapılan organizasyon ile Mehmet Uygun İlkokulu bir “Hatıra Ormanı” kazandı.

Okul temsilcisi Aral Tabakçıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okul temsilciliğine seçilmeden önce siz arkadaşlarıma bazı sözler vermiştim. Bunlardan okul bahçesine çeşme ve okul adına top, hulahop sözlerimi tuttum. Ve sevgili arkadaşlarımın kullanımına sundum. Şimdi sıra her öğrenciye bir fidan sözüne geldi. Bu sözümü de Saray Orman Şefimiz Gökmen Mavi, Okul Müdürümüz Hilmi Çeper, Ayvacık Mahalle muhtarı Ahmet Arslan ve en büyük destekçim babam Erkan Tabakçıoğlu’nun katkılarıyla okulumuz adına, hatıra ormanını Orman Haftası’nda gerçekleştirmekteyiz. Artık bizimde bir hatıra ormanımız var. Her çocuk bir fidan, her fidan bir ormandır. Bu güzel etkinliğe katılımınız için teşekkürlerimi sunarım”

Fidan dikme etkinliğinde öğrencilere pilav ikramında da bulunulurken, minik öğrenciler doğa ile iç içe vakit geçirmenin mutluluğunu paylaştılar. Öğrenciler fidanları dikmenin ardından can suyunu da verdikten sonra kendi elleri ile hazırladıkları hatıra ormanının önünde fotoğraf çekilerek etkinliğe son verdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.