Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

ABONE OL
Nisan 10, 2020 12:42
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele ederken, sokak hayvanlarını da unutmadı. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı sokak hayvanları için mama dağıtımı gerçekleştirdi.

Koronavirüs tüm dünyada yayılmaya devam ederken salgın sadece insanların yaşamını değil sokak hayvanlarının hayatını da olumsuz etkiledi. Yeni Koronavirüs (KOVID-19) salgını sebebiyle restoran, kafeterya ve benzeri yerlerin kapanması, vatandaşların da “Evde Kal” çağrılarına uyması nedeniyle sokakta yaşayan canlıların yiyecek bulması zorlaştı. Bu kapsamda Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce sokak hayvanlarının beslenmesi için Sivil Toplum Kuruluşları , yerel hayvan koruma görevlileri ve besleme gönüllüleri ile ortak harekete geçerek can dostlarımız için belli noktalara mama bırakıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kurulduğu günden bu yana çevre ve hayvan haklarına saygılı bir belediye olmuştur. Hem dünya hem de Türkiye olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde sokakta yaşayan dostlarımızı da unutmamız gerekiyor.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.