Tekirdağ’da Umre Ödüllü Yarışma Yapılacak

Tekirdağ’da Umre Ödüllü Yarışma Yapılacak

ABONE OL
Şubat 13, 2020 07:29
Tekirdağ’da Umre Ödüllü Yarışma Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençliğe yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Tekirdağ İl merkezinde düzenlenecek olan “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması”na başvurular devam ediyor.

Tekirdağ ve ilçelerinde örgün olarak ön lisans/lisans düzeyinde eğitimine devam eden, 01 Ocak 1993 ve sonrasında doğmuş üniversite öğrencilerinin katılabileceği bir erkek ve bir kız öğrencinin seçileceği Umre Ödüllü Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’na katılacak adaylar sınava, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan “O’nun Gibi Yaşamak” isimli eserden hazırlanıyor.

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen; 07 Mart 2020 tarihinde saat 14:00’te Tekirdağ’da icra edilecek olan umre ödüllü “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması”na başvuruların 17 Şubat 2020’ye kadar devam edeceğini belirterek yarışmaya katılacak olan tüm kardeşlerime başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.