Tekirdağ’dan Hakkari’ye İyi’lik Eli

Tekirdağ’dan Hakkari’ye İyi’lik Eli

ABONE OL
Kasım 27, 2020 14:41
Tekirdağ’dan Hakkari’ye İyi’lik Eli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Tekirdağ teşkilatı üyesi kadınlar Hakkarili dar gelirli ailelerin çocuklarının kışın üşememeleri için atkı bere ve eldiven örüyor. Evlerinde ve partiye gelerek örgü ören kadınların, yaptığı el emeği ürünler paketlenerek Hakkari’deki çocuklara ulaştırılacak.

İYİ Parti Tekirdağ Sosyal Politikalar Başkanlığı öncülüğünde ‘En batıdan en Doğu’ya İYİ’lik köprüsü, Hakkari’nin minik kalpleri üşümesin’ kampanyası başlatıldı. İYİ Partili kadınlar evlerinde ve parti binasından çocuklar için atkı, bere ve eldiven örüyor. Örülen ürünler poşetlenerek toplanıyor. İlçe teşkilatının destek verdiği kampanya çığ gibi büyüdü.

İMKANI OLMAYAN ÇOCUKLARA ULAŞTIRILACAK
Kadınların kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini ifade eden İYİ Parti Tekirdağ Sosyal Politikalar Başkanı Büşra Atalay, “Kış geldi, havalar da hızla soğumakta. Kış aylarında en korumasız olanlar çocuklarımızdır. Bu nedenle İYİ Parti ailesi olarak imkanı olmayan çocuklarımıza yönelik atkı bere örme kampanyası başlattık. Bizler sıcak evlerimizde oturuyorken, üşüyen çocukları görmek bizlerin yüreğini dondurmaktadır. Bu nedenle bu çalışmaları başlatmış olduk. Çalışmalar başlayalı beri müthiş bir ilgi gördü. Üyemiz olsun olmasın tüm kadınlardan büyük destek görüyoruz. Kadınlar olarak sadece atkı bere örmüyoruz. İşlerimize başta annelik duyguları olmak üzere emeğimizi, sevgimizi, şefkatimizi katıyoruz. Bu çalışmalardan büyük bir haz duyuyor, faydalı olmanın mutluluğunu doyasıya yaşıyoru” dedi.

11 İLÇE TEŞKİLATI DESTEK VERİYOR
İyiliği birlikte ördüklerini kaydeden Atalay, “Bir yandan da yaptığımız işleri çocuklarımıza ulaştırmanın organizasyonunu yapıyoruz. İyilik bulaşıcıdır. Gelin hep birlikte iyiliği örelim. Çalışmamız daha iki hafta devam edecek olup, üyemiz olsun olmasın tüm halkımızı destek olmaya çağırıyoruz. Tekirdağ Toplumsal ve Sosyal Politikalar Başkanlığımızın başlattığı kampanya 11 ilçemizle ortaklaşa yaptığımız bir çalışmadır. Kampanyamızı duyan Trakya Hakkarililer Derneği Başkanı Behçet Er’de bize ulaşarak bu kampanyadan duydukları memnuniyeti bizimle paylaştılar. Çerkezköy ilçe başkanımız Sayın Yasemin Erseçkin’i ziyaret ederek, yönetimlerinin de bu kampanyaya destek olacaklarını belirterek iyi dileklerini sundular” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.