Telefonla kadınların gizlice görüntülerini çeken sapık yakalandı
  • Saray Haber
  • Gündem
  • Telefonla kadınların gizlice görüntülerini çeken sapık yakalandı

Telefonla kadınların gizlice görüntülerini çeken sapık yakalandı

ABONE OL
Mayıs 30, 2022 14:01
Telefonla kadınların gizlice görüntülerini çeken sapık yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Devlet Hastanesi müşahede odasında enjeksiyon yapılan kadınların gizlice görüntülerini çektiği iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Olay, 12 Ocak akşamı Saray Devlet Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, hastaneye muayene için gelen A.K. isimli kadın müşahede odasında yan yana bulunan bölümlerde enjeksiyon olmak için hazırlandığı sırada birinin perde altından cep telefonu ile görüntü çektiğini fark etti.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Durumu hemen hastane güvenliğine bildirmesi üzerine güvenlik görevlisi duruma müdahale ederek, şüpheliyi yakaladı. Bildirilmesi üzerine hastaneye gelen Polis ekipleri şüpheliyi gözaltına alarak polis merkezine götürdüler. Şüpheli S.T. (18)’nin emniyette telefonunun da yapılan incelemede hastanede çektiği görüntüler ve buna benzer onlarca görüntü daha ortaya çıkarken, şüpheli yapılan sorgusunda uzun zamandır kadınların gizli görüntülerini çektiği ancak bunları herhangi bir yerde yayınlamadığını itiraf etti.

SERBEST BIRAKILDI
İfadesinin ardından “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla hakkında işlem başlatılan S.T.(18) savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.