TEMEK  Kursları Başladı

TEMEK  Kursları Başladı

ABONE OL
Ekim 21, 2020 08:30
TEMEK  Kursları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Meslek Edindirme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslar başladı.

Kısa adı (TEMEK) olan Tekirdağ Eğitim Meslek Edindirme kurslarının ilkleri Şarköy’de Kilim Dokuma, Geleneksel El Nakışları, Yağlı Boya Resim, Çerkezköy’de de Kadın Giysileri Dikimi ve Basit Nakış İğne Teknikleri dallarında açılan kurslarla start aldı.

Kursiyerler büyük ilgi gösterdikleri kurslar bundan sonraki haftalarda  diğer ilçelere de yayılacak. Kurslar Süleymanpaşa ilçesinde Yöresel Kilim Dokuma, Çini İşlemeciliği, Seramik Biçimlendirme, Ergene’de Saç Renklendirme ve Fotoğraf Çekimi ile Çerkezköy Veliköy’de de Kadın Giysileri Dikimi kursu ile devam edecek.

Kurs öğretmenlerinin eşliğinde kursiyerlerin yapacağı birbirinden güzel eserler kurs sonunda açılacak sergilerde vatandaşların gösterimine sunulacak.

Bundan sonra da bir çok alanlarda meslek edindirme kursu açılacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Meslek edinmek isteyen, sanata ilgisi olan tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.