Toptancı Hali Balık Avı Sezonunun Başlamasıyla Birlikte Hizmete Girecek

Toptancı Hali Balık Avı Sezonunun Başlamasıyla Birlikte Hizmete Girecek

ABONE OL
Temmuz 14, 2020 08:18
Toptancı Hali Balık Avı Sezonunun Başlamasıyla Birlikte Hizmete Girecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali 2020 Yılı Balık Avı Sezonunun Başlamasıyla Birlikte Hizmete Girecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Balıkçı esnafının daha iyi şartlarda hizmet vermesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir ürünleri ekonomik koşullarda temin edebilmelerinin sağlanması amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları devam eden Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Kadir Albayrak; “Vatandaşlarımıza Daha Ekonomik Koşullarda Taze Ürün Tüketebilme İmkânı Sunulacak”
İncelemeleri esnasında Süleymanpaşa Su ürünleri Hali ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İki denize sınırı olan altı vilayetten biri olan Tekirdağ, önemli bir deniz kenti. Denizlerimizin sunduğu imkânlardan halkımızın en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak en temel hedeflerimiz arasındadır. Bu kapsamda balıkçı esnafımıza hizmet verecek olan Süleymanpaşa Su Ürünleri Halinin inşaat çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Çağımız teknolojisinin imkânları kullanılarak inşa edilen büyük ve modern halimizde, su ürünleri daha iyi koşullarda muhafaza edilecek, tedarik zincirindeki zayiatlar azaltılacak ve vatandaşlarımıza daha ekonomik koşullarda taze ürün tüketebilme imkânı sunulacak. 2020 Yılı Balık Avı sezonu ile birlikte hizmete geçecek olan bu projenin halkımıza hayırlı olmasını diliyor, projede emeği geçen herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden 5.272 m² kapalı alana sahip Süleymanpaşa Su Ürünleri Hali bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere 3 kattan oluşuyor. Projede 10 soğuk hava deposu, 10 büro, buz deposu, çöp odası, mezat alanı, ürün kabul salonu, ürün çıkış salonu, otopark, restoran, çay ocağı, soyunma odaları ve idari birimler yer alıyor.

Yürütülen faaliyetler sonucunda tesis büyük ölçüde tamamlandı. Yeni balık sezonunda esnafımızın hizmetinde olacak Süleymanpaşa Su Ürünleri Toptancı Hali sayesinde balıkçı esanfı, satışını rahat bir şekilde mezat alanında yapabilecek, soğuk hava depoları ile ürünlerini sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilecek, halkımız da sağlıklı ve güvenilir ürünlere ekonomik koşullarda ulaşabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.