Ünal: “Zorlukları birlikte aşacağız”

Ünal: “Zorlukları birlikte aşacağız”

ABONE OL
Haziran 26, 2020 09:27
Ünal: “Zorlukları birlikte aşacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, sel ve su taşkınları ile ilgili AFAD, TESKİ, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, DSİ ve Karayolları Şube Şefliği yetkililerinden oluşan araştırma komisyonu ile birlikte Yuvalı, Kadıköy, Sofular ve Beyazköy’de incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ÜNAL YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, bölgemizde Salı günü etkili olan şiddetli yağıştan büyük zarar gören Yuvalı, Kadıköy, Sofular ve Beyazköy’de incelemeler yaptı. AFAD, TESKİ, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, DSİ ve Karayolları Şube Şefliği yetkililerinden oluşan araştırma komisyonu ile yerinde incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Ünal, selden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Saray Belediyesi olarak her koşulda vatandaşların yanında olduklarını belirten Ünal, “Zorlukları birlikte aşacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.