Uyuşturucu, sahte para ve çalıntı malzeme ele geçirildi

Uyuşturucu, sahte para ve çalıntı malzeme ele geçirildi

ABONE OL
Ocak 11, 2022 13:49
Uyuşturucu, sahte para ve çalıntı malzeme ele geçirildi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek uyuşturucu, hırsızlık ve kalpazanlığa darbe vurdu.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri Pazar günü gerçekleştirdikleri uygulamada şüphe üzerine durdurdukları araç içerisinde bulunan E. Ö. ve A. A. isimli şüphelilerin üzerinde yaptıkları aramada 3 fişek eroin maddesi ve 1 Adet sahte 200 TL’lik banknot ele geçirdiler.
Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüpheliler sorguya alınırken, Ekipler uyuşturucuyu temin ettiğini tespit ettikleri G. U. isimli şüphelinin kullandığı kiralık araç ve ikametinde yaptıkları aramada 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet oluklu bıçak, 72 fişek eroin maddesi, 37 gram poşetlenmiş Eroin maddesi, 3 gram metamfetamin maddesi, 1 Paket sarma kağıdı, 1 Adet hassas terazi, 2 Rulo paketlemek için kullanılan alüminyum folyo, 21 Adet 200TL’lik sahte banknot, 4 Adet çalıntı kaydı bulunan elektronik asansör kartı ele geçirildi.

“1 KİŞİ TUTUKLANDI”
Gözaltına alınan G.U. isimli şüpheli ve üzerlerinde eroin maddesi ve sahte para bulunan E.Ö. , A.A. ile birlikte 3 şüpheli emniyette ki işlemlerinin ardından Uyuşturucu Ticareti, Uyuşturucu Kullanmak, Parada Sahtecilik ve Evden Hırsızlık suçundan mahkemeye sevk edildiler. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan A.A adli kontrol şartıyla, E.Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, G.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.