Vali Aziz Yıldırım Saray’da Ziyaretlerde Bulundu

Vali Aziz Yıldırım Saray’da Ziyaretlerde Bulundu

ABONE OL
Mayıs 30, 2022 13:58
Vali Aziz Yıldırım Saray’da Ziyaretlerde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Saray’da ziyaretlerde bulundu.

Vali Yıldırım beraberindeki heyet ile Saray Kaymakamlığına gelerek Saray Kaymakamı Adnan Tezcan ve tüm kamu kurum kuruluş amirleri ile görüştü. Yıldırım aldığı bilgiler sonrası hükümet konağında bulunan vatandaşlarla da yakından ilgilenirken, onların hatırlarını sormayı ihmal etmedi. Hükümet konağından sonra Saray Belediyesi’ne geçerken, burada da belediye çalışanları ile sohbet etti. Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile makamında görüşen Vali Yıldırım ziyaretlerine Saray İlçe jandarma Komutanlığı ve Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Vali Aziz Yıldırım, Saray İlçesi ziyareti sırasında 1995’te vatani görevini yaptığı Hakkari ili’nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Serkan Tuban’ın ailesini ziyaret ederek babası Sezai Tuban’a başsağlığı ve sabır diledi.

İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildikten sonra, Vali Yıldırım; “Vatanımız için birçok yerde şehitler verdik. 1. Dünya Savaşında, Sakarya Savaşı’nda, Rus Harbin’de, Çanakkale’de, terörle mücadele sırasında verdiğimiz şehitler var. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah. Şehitlerimizin hepsi kıymetli bildikleri canlarından daha kıymetli bildikleri vatan, millet için kendilerinden sonrakilere daha özgür bir vatan bırakabilmek için kendi canlarından vazgeçtiler.” dedi.

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jan. Komutanı Albay Şahin Karakaş, Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, 41. Komando Tugay Komutanı Tank. Alb. Fatih Solmazlar ve İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu’da eşlik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.