Vali Mehmet Ceylan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Mehmet Ceylan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
Temmuz 12, 2021 16:00
Vali Mehmet Ceylan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 93. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tekirdağ Valisi Ceylan’ın mesajı şu şekilde;
Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır.

İlerleyen ve büyüyen Türkiye Cumhuriyeti’ni durdurmak için ülke içinde ve ülke dışında oluşturulan illegal örgüt ve yapılanmalarıyla birliğimizi bozmak için uğraşan terör örgütü mensuplarına taviz vermemek için, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutluyorum. Sevgilerimle…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.