Vatandaşlar Otobüs Mağduru

ABONE OL
Şubat 22, 2019 16:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu-Saray hattı üzerinde çalışan Tekirdağ Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’ne bağlı Özel Halk Otobüslerinin Çerkezköy-Saray Çevreyolu üzerinde bulunan Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesine zorunlu olduğu halde girmeden direk Saray’a gittiği iddia ediliyor.

Büyükyoncalı Mahallesinden Saray’a gitmek isteyen vatandaşlar, gecenin geç saatlerine kadar yolcu otobüsü beklediklerini ancak şoförlerin geç saatte yolcu çıkmadığı için Büyükyoncalı Mahallesine uğramadan direk Saray’a gittiklerinden dolayı mağdur olduklarını, UKOME tarafından belirlenen duraklar haricinde yolcu indirip bindirmedikleri halde belirlenen duraklara uğramadan sefer tamamladıklarını iddia ettiler.

UKOME’YE ÇAĞRI
Büyükyoncalı Mahallesindeki vatandaşlar, ulaşım hizmetlerinin olması gerektiği gibi verilmediğinden yakınarak, durumu sosyal medya üzerinden protesto ettiler ve yetkililerin biran önce Özel Halk Otobüslerini denetlemeleri gerektiğini belirttiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.