Yaza Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor

ABONE OL
Mayıs 26, 2021 07:34
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde ot biçme çalışmalarına devam ederken, özellikle Koronavirüsle mücadele kapsamında ulusal çapta uygulanan sokağa çıkma yasakları ile birlikte Enver Malkoç parkının yeniden düzenlenme çalışmaları aksaklığa uğramıştı. Kademeli Normalleşme Tedbirleri Kapsamında Enver Malkoç parkında bakım, onarım ve yeniden düzenleme çalışmaları da başladı.

Saray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde yaza hazırlık çalışmaları kapsamında hummalı bir şekilde ot biçme ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Yaza hazırlık çalışmaları kapsamında, Ayaspaşa Cami bahçesinde ot biçme, İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde ot biçme çalışması, Saray Belediyesi ana bina bahçesi ve çevresinde ot biçme çalışması, Bülent Ecevit Parkı’ndaki ahşap çitlerin boyanması, Pazarcık Mahallesi ve Yeni Mahalle genelinde ot biçme çalışması yapıldı. Ulusal çapta uygulanan sokağa çıkma yasaklarından dolayı çalışmaları sekteye uğrayan Enver Malkoç Parkında, Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi ile birlikte bakım, onarım ve yeniden düzenlenme çalışmaları başladı. Konuyla ilgili Saray Belediyesi sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda;

“Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda; Ayaspaşa Cami bahçesinin, Jandarma Komutanlığı bahçesinin, Belediyesi binası önü ve çevresinin ot biçimi, Bülent Ecevit Parkındaki ahşap çiftlerin boyanması, Pazarcık Mahallesi ve Yeni Mahalle genelinde ot biçimi, Enver Malkoç Parkının bakım, onarım ve yeniden düzenlenmesi gerçekleştirildi. ”açıklaması yer aldı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.