“Yenisini yapmıyorlar eskisine de bakmıyorlar”

“Yenisini yapmıyorlar eskisine de bakmıyorlar”

ABONE OL
Mayıs 24, 2021 17:58
“Yenisini yapmıyorlar eskisine de bakmıyorlar”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da birçok cadde ve sokak tadilat beklerken, birçok cadde ve sokakta yapılmayı bekliyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi birçok ilçede ve merkezde yaptığı caddeleri basın bültenleriyle “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor” başlıklarıyla vatandaşlarına duyururken, Saray’da mevcut caddelerin ya bakımını yapmıyor ya da yenisini. Saray Belediyesi kısıtlı imkânlarla sokak yapım işlerini sürdürmeye çalışırken, Büyükşehir Belediyesi Saray’da Cadde yapım işine ara vermiş görünüyor.

Yakın zamanda yapılan Mezarlık Caddesi ve İstanbul Caddesinin yapımının ardından kazıldığı ve doğru düzgün tadilatı yapılmadan bırakılması vatandaşları ve sürücüleri çileden çıkardı. Her gün binlerce aracın üzerinden geçtiği İstanbul Caddesinin kazılıp daha sonra tadilatının doğru düzgün yapılmaması sonucu oluşan derin çukurlar araçlar için büyük tehlike oluştururken, duruma tepki veren vatandaşlar, “Belediye ekipleri yolların ya yenisini yapmıyor, ya da eskisine bakmıyor” diye sitem ettiler.

Saray’da vatandaşlar uzun yıllardır sokak ve caddelerinin yapılmasını bekliyor. Bazı vatandaşlar da asfaltı veya mıcırı dahi olmayan yollardan kışın yağmur, çamurda. Yazın ise toz toprakta her gün gelip geçerken, haklı yol isteklerini gazetemize gönderdikleri mesajlarla yetkililere iletmemizi istiyor. Kısacası Saraylılar yeni yolların yapılmasının yanı sıra eski yollarında bakımının yapılmasını istiyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.