Yoğun Bakım Sekreteri Evinde İntihar Etti

ABONE OL
Temmuz 7, 2015 22:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Orta Cami Mahallesi Hulusibey Sokak’ta Saat 1.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk annesi Müjgan Aydemir evinde yalnız yaşıyordu. Ramazan ayı dolayısıyla İstanbul’dan annesini ziyarete gelen Aydemir’in oğlu Çağrı B. (25) iftarını açtıktan sonra teravihe gitti. Yaklaşık 3 saat kadar evde yalnız kalan psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Aydemir, kendisini evin doğal gaz borusuna asarak intihar etti. Teravih’ten sonra eve gelen Müjgan’ın oğlu Çağrı annesini doğal gaz borusunda asılı halde görünce 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden 112 ve polis ekipleri Müjgan Aydemir’in öldüğünü tespit etti.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerden sonra Müjgan Aydemir’in cenazesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Cenaze Nakil aracıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.