Yulaflı İle Velimeşe Bağlantı Yolunun Yapımı Tamamlandı

Yulaflı İle Velimeşe Bağlantı Yolunun Yapımı Tamamlandı

ABONE OL
Haziran 28, 2021 07:50
Yulaflı İle Velimeşe Bağlantı Yolunun Yapımı Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte il genelinde yol yapım ve onarım faaliyetlerine hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene ilçesine bağlı Yulaflı ile Velimeşe mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda başlattığı bitümlü sıcak karışım (BSK) serim çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışma kapsamında bin 100 metre uzunluğa ve 7 metre genişliğe sahip olan bağlantı yolunda toplamda bin 700 ton sıcak asfalt olarak da bilinen BSK serimi gerçekleştirildi.

“İl Genelinde Yol Yapım Çalışmalarımıza Hız Verdik”
Yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İl genelinde yol yapım çalışmalarımıza hız verdik. Yol yapım faaliyetlerimiz hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. 2021 yılı faaliyet programımız çerçevesinde yol yapım çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle yapımını tamamladığımız Yulaflı ile Velimeşe mahalleleri arasındaki bağlantı yolunun halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.