Ziyaret Gittiği Arkadaşı Eceli Oldu

ABONE OL
Kasım 12, 2018 22:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çerkezköy’de elektronik ev aletleri üzerine faaliyet gösteren bir fabrikada arkadaşını ziyarete giden Maşallah Kırmızıyıldız geri geri gelen TIR’ın arkasına sıkışarak feci şekilde can verdi.

Olay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde elektronik ev aletleri üzerine faaliyet gösteren bir fabrikada meydana geldi. İddiaya göre, TIR şoförü olan Maşallah Kırmızıyıldız fabrikanın sevkiyat bölümünde çalışan arkadaşını ziyarete gitti. Kırmızıyıldız’ın ziyarete gittiği arkadaşı malzeme yüklemek için TIR’a binerek geri geri hareket etmeye başladı. TIR’ın geri geri geldiğini fark etmeyen Maşallah Kırmızıyıldız TIR ile duvar arasına sıkışarak ağır şekilde yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen ekiplerce yapılan ilk kontrollerde 2 çocuk babası Maşallah Kırmızıyıldız’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kırmızıyıldız’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.