30 Ağustos Kutlama Programları İptal Edildi

ABONE OL
Ağustos 29, 2015 12:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, art arda gelen şehit haberleri ve olaylar nedeniyle sınırlama getirildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu imzasıyla yayımlanan genelgede bayram boyunca şenlik, konser ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması istendi.

SADECE ÇELENK TÖRENİ

Genelgede “Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür” ifadesi yer aldı. Genelge üzerine valilikler ve garnizon komutanlıkları tarafından geçit resmi törenleri ile akşam verilecek olan resepsiyonlar ve tüm konserler iptal edildi.

Ülke genelindeki terör olayları nedeniyle Saray’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinin eğlence ve kutlama yapılmadan, sadece çelenk koyma ve tebrik kabulü gerçekleştirileceği bildirildi.

TÖREN PROGRAMI

Başbakanlık genelgesi ile iptal edilen kutlamaların bir bölümünün iptal edilmesinin Saray’da gerçekleştirilecek program şu şekilde  oluştu;

Saat 09.00 ‘da Atatürk anıtına İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Saray Belediyesi çelenklerinin sunumu, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı

Saat 09.30 ‘da Kaymakamlık makamında Saray Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve belediye başkanının ilçe protokolünün tebrikleri kabulü.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.