23

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da’da ışık ihlali sonucu Hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, çevreyolu üzerinde meydana geldi. Çukuryurt istikametinden Saray İstikametine seyreden Anıl Ç. idaresindeki 22 LH 393 Plakalı otomobil ile Çerkezköy istikametinden Vize istikametine seyreden Ali K. yönetiminde ki 34 FSG 329 Plakalı hafif ticari araç iddiaya göre ışık ihlali sonucu Çukuryurt kavşağında çarpıştı. Kaza sonucu iki araçta kullanılamaz hale gelirken 22 LH 393 plakalı otomobilde bulunan sürücü Anıl Ç., Erdem K., Bayram B. ile 34 FSG 329 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Ali K. ve yanında bulunan Efe C. yaralandı.
Kaza sonucu adete can pazarı yaşanırken olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. İtfaiye Ekipleri tarafından hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla Saray, Kapaklı ve Çerkezköy Devlet Hastanelerine kaldırıldı.
Yaralılardan iki kişinin durumun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.