Başkan Çoban’dan 10 Kasım Mesajı

ABONE OL
Kasım 10, 2015 18:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Kurucu önderimizi sonsuzluğa uğurladığımız 10 Kasım’da onu yitirmenin acısını bir kez daha paylaşıyor, 77’ nci ölüm yıl dönümünde fikirlerini ve değerlerini 7’den 77’ye hepimizin yaşatacağının sözünü veriyoruz” diyen, Çoban’ ın mesajı şu şekilde;
“Değerli halkımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerine bağlılığı ilke edinmiş Saraylılar;
Ülkemizin kurucusu ve çağdaş toplumumuzun mimarı olan Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlamamızın 77. yıl dönümündeyiz. Dünyada hiçbir lider yoktur ki, ebediyete intikal ettikten yıllar sonra bile halkının gönlünde her geçen yıl biraz daha büyümeyi Atatürk kadar başarabilsin… Bu bağlılık, salt bir kurtarıcıya duyulan sevgiden ibaret değildir. Bu büyük sadakat duygusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyaya ve insana bakışına duyulan saygıyla açıklanabilir. Bu sahiplenme, kendi çağını aşabilmiş ve 21. yy’da da geçerliliğini korumayı başaran bir büyük ufkun eseridir.
Bugün, içimizde yaşı çok ilerlemiş olanlarımız dahi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatta olduğu yıllarda dünyaya bile gelmemişti. Ancak bugün toplumumuzda 7’den 77’ye hepimiz Atatürk’ü tanıyor, düşüncelerini biliyor, miras bıraktığı değerleri seviyoruz.
“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.” sözünde de ifade ettiği gibi fikirleriyle, kişiliğiyle ve dünyaya bakış açısıyla ona olan inancımızı her gün yeniden hissediyoruz.
Kurucu önderimizi sonsuzluğa uğurladığımız 10 Kasım’da onu yitirmenin acısını bir kez daha paylaşıyor, 77’nci ölüm yıl dönümünde fikirlerini ve değerlerini 7’den 77’ye hepimizin yaşatacağının sözünü veriyoruz.”

Nazmi Çoban
Saray Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.