Fenerbahçeliler Derneği Lokali Açıldı

ABONE OL
Mart 28, 2018 19:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Fenerbahçeliler Derneği Lokali Çarşamba günü gerçekleştirilen açılış töreniyle Saray halkının hizmetine açıldı.

İşletmeciliğini genç işadamı Onur Tunç’un yaptığı lokalin açılışına, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Arif Naci Öngören, Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ergun Er, Saray Belediye Meclis Üyesi Serdar Sezen, Saray Belediye Meclis Üyesi İlktaç Cevizli, Saray Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Bağcı, Tekirdağ CHP İl Başkan Yardımcısı Abdül Taşyasan, Saray MHP İlçe Başkanı Lütfü Mercan ve yönetimi, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş ve Yönetimi, Ülkü Ocakları Saray İlçe Başkanı Uğur Eken, Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği Başkanı Sunay İmük, Saray Muharip Gaziler Derneği Başkanı Aptürrahim Yorulmaz, Saray Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İrfan Tunç, Dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Lokal işletmecisi Onur Tunç’u girişimciliğinden ve spora verdiği destekten dolayı tebrik ederek, “İlçemizin tanınmış simalarından İrfan Tunç ve Oğlu Onur Tunç’u Saray halkının hizmetine kazandırdıkları bu lokal için tebrik ediyorum. İlçemizde spora hizmet veren her kim olursa olsun sonuna kadar detsekliyoruz. Saray Fenerbahçeliler Derneği Lokalinin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Çoban konuşmasının ardından Lokal İşletmecisi Onur Tunç, Dernek Başkanı İrfan Tunç ve katılanlarla birlikte açılış kurdelasını kesti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.