Gazi Özbay, “İlk Defa Hatırlandık”

ABONE OL
Mart 23, 2016 00:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet ve Kalkınma Partisi Saray İlçe Teşkilatı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri anma Günü öncesinde Saraylı gazileri ve şehit yakınlarını ziyaret etmişti. Ak Partililerin bu ziyaretinden memnun kalan Türk Silahlı Kuvvetleri vazife mahlulü Gazi Hüseyin Özbay, Ak Parti Saray İlçe Teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu.

“KİMSE BİZLERİ HATIRLAMADI UNUTULDUK!”
İadeyi ziyarette Gazi Hüseyin Özbay´ı teşkilat binasında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Erdinç Aksoy ağırladı. Ak partililerin yapmış olduğu ziyaretin kendilerinde yaşattığı mutluluğu dile getiren ve ilk defa hatırlandıklarını ifade eden Gazi Özbay, “Otuz yıldır kapımızı kimse çalmamıştı, daha önce bizi ne bir siyasetçi, ne de bir kurum yetkilisi ziyaret edip sorunlarımızla ilgilenmemişti. Biz vatanımız, milletimiz için gazi olduk şehit olduk. Bu gün yine vatanımız için kendimizi feda etmeye hazırız ancak, bu güne kadar kimse bizleri hatırlamadı unutulduk! Biz bu unutulmanın burukluğunu yaşarken hiç ummadığımız bir anda Ak Partili arkadaşlar kapımızı çalıp bizleri ziyaret ettiler. Sorunlarımızı dinlediler. Biz kimseden bir şey beklemiyoruz hatırlanmak bile bizim için mutluluk verici. Onların bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Bu mutluluğumu kendilerine iadeyi ziyarette bulunup iletmek için buraya geldim. Hepsinden Allah Razı Olsun” dedi.

“ONLAR BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞIDIR”
Gazi Hüseyin Özbay´ın hem sitemini hem de mutluluğunu ifade ettiği konuşmasının ardından, Gazi Özbay´ın ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Ak Parti Saray İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Erdinç Aksoy, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için gurur kaynağıdır. Bizler onlar için elimizden geleni yapacağız, Onların sorunlarını çözmek, onları hatırlamak bizim boynumuzun borcudur. Onlara bizler ne kadar teşekkür etsek haklarını ödeyemeyiz, onlara bir nebze de olsa mutluluk yaşattıysak ne mutlu bize” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.