Rehabilitasyon Merkezi Sevindirdi

ABONE OL
Eylül 5, 2015 16:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından başlatılan girişimler sonucu kurumda eğitim gören 2 işitme engelli vatandaşa işitme cihazı hediye edildi.

Saray Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sultan Duygu Güngören’in ve Saray Kent Konseyi öncülüğünde yapılan girişimler sonucu Saray Kent Konseyi , Saray Kaymakamlığı ve Saray Belediye Başkanlığının katkıları ile işitme engelli 2 vatandaşa işitme cihazı verildi.

Gerçekleştirilen ortak çalışma sonucu işitmeye başlayan değişen vatandaşlar Saray Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sultan Duygu Güngören ve Saray Kent Konseyi yetkilileri ile birlikte Cuma günü Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti.
Saray Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette işitme cihazı hediye edilen vatandaşlar Başkan Çoban’a katkılarından dolayı teşekkür etti. İşitme cihazlarının hayırlı olmasını dileyen Başkan Çoban, önemli bir toplumsa konuya değindiği için Saray Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sultan Duygu Güngören’e ve cihazların alınmasına katkıda bulunan Saray Kaymakamı Alp Arslan’a ve Saray Kent Konseyine teşekkür etti.

Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen “Saray Kent Konseyi olarak bu engelli vatandaşlarımızın işitmesine öncülük yapan Rehabilatasyon Merkezi Müdürümüz Sultan Hanıma, Saray Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve İşitme Cihazını piyasa fiyatının çok çok altında veren tedarikçi firmamıza buradan teşekkür ediyorum. Daha önce olduğu gibi bundan sonrada Saray Kent Konseyi olarak ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlarımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

IMG 3911 IMG 3913

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.