Vali Ceylan, Saray’da Muhtarlarla Buluştu

ABONE OL
Mayıs 4, 2017 11:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi gereğince, Vali Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan “Muhtarlarla Buluşma Toplantıları” nın yedincisi, Saray Kaymakamlığı toplantı salonunda, Saray Mahalle Muhtarlarının katılımıyla düzenlendi.

Toplantıya, Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Saray Kaymakamı Alp Arslan, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Uğur Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek, İlçe Yazı İşleri Müdürü Şükran Feride Kaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Arslan ve Muhtarlar katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Ceylan; “Her ay farklı bir ilçemizin Muhtarları ile bir araya geliyoruz. Bu vesileyle muhtarlarımızın sorunlarını ve dolayısıyla mahallelerimizin sorunlarını dinliyoruz. Bizlerde, iletmek istediğimiz konular varsa onları sizlere iletme imkânı buluyoruz. Saray İlçemiz huzurlu ilçelerimizden birisi. Sizlerinde katkıları ile bu huzur ortamını devam ettirmek istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere ilettiler.01

02

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.