Alkollü Sürücü Dehşet Saçtı, 4 Yaralı

ABONE OL
Şubat 10, 2020 07:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alkollü olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü park halindeki araçlara çarptı. Meydana gelen kazada otomobil hurdaya dönerken 4 kişi yaralandı.

Olay, Saray ilçesi Ayaspaşa Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinen bilgilere göre, Kıyıköy istikametine seyir halinde olan Aykut Ö. yönetimindeki 59 PS 920 plakalı otomobil alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kontrolünden çıkarak park halindeki otomobil ile kamyonete çarptı. Aşırı süratli olan otomobil çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönerken içinde bulunan Aykut Ö. ve Egemen G., Samet Y., Onur A. sıkışarak yaralandı.
Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Gelen itfaiye ekiplerinin uzun süren kurtarma çalışmaları sonucu yaralılar sıkıştıkları noktadan çıkartıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar tedavi edilmek üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.