Aynı Anda İki Ayrı Kaza:  9 Yaralı

Aynı Anda İki Ayrı Kaza:  9 Yaralı

ABONE OL
Temmuz 1, 2017 13:58
Aynı Anda İki Ayrı Kaza:  9 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Çukuryurt  Kavşağında ve Çerkezköy-İstanbul yolu Büyükçavuşlu mevkiinde aynı anda meydana gelen iki ayrı kazada 9 kişi yaralandı.

İlk kaza, Saray İlçesi Çukuryurt Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adnan K. yönetimindeki 63 B 5391 plakalı araç ile Tacettin K. yönetimindeki 39 SJ 683 plakalı araç Çukuryurt kavşağında çarpıştı. Meydana gelen kazada sürücüler ile araçlarda yolcu olarak bulunan Serdar G., Yunus K., Halit Ö. ve İbrahim A. yaralandı.

Çevredeki sürücülerin haber vermesi sonucu olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Gelen ekiplerce yaralılar araçlardan çıkartılarak tedavi edilmek üzere Saray ve çevre ilçelerde bulunan hastanelere tedavi edilmek üzere kaldırıldı.

 OTOMOBİLİ SAĞ ŞERİDE PARK ETTİ

İkinci kaza ise, Çerkezköy-İstanbul yolu Büyükçavuşlu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin K. 35 AD 9532 plakalı otomobilini ana yolun sağ şeridine park etti. Park halinde olan otomobili fark edemeyen 3 araç birbirine girdi. Kazada araçlar kullanılmaz hale gelirken Şener A., Tayfun İ. Ve Furkan K. yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından tedavi edilmek üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Meydana gelen iki kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.