• Saray Haber
  • Saray
  • Başkan Kadir Albayrak İlçe Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi

Başkan Kadir Albayrak İlçe Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi

ABONE OL
Ekim 25, 2021 10:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partili İlçe Belediye Başkanları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Türkiye ve Tekirdağ gündemi hakkında görüşmelerde bulunulan kahvaltıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerin son durumları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt, Malkara Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanımız Nebi Tepe, Saray Belediye Başkanımız Özgen Erkiş ve Şarköy Belediye Başkanımız Alpay Var’a katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimiz ile uyum içinde çalışmaya, ilçelerimizi geleceğe taşıyan projeler üretmeye devam ediyoruz. Her şey Tekirdağ ve vatandaşlarımız için” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.