• Saray Haber
  • Saray
  • Başkan Mercan, “Kendini bilmezlerin hareketini kınıyoruz”

Başkan Mercan, “Kendini bilmezlerin hareketini kınıyoruz”

ABONE OL
Aralık 1, 2016 23:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Saray İlçe Teşkilatı Çarşamba günü teşkilat binasında 18 gence Ak Parti rozeti takmış ve “MHP Gençlik kollarından 18 genç AK Parti’ye geçti” diyerek basın mensuplarını bilgilendirmişti. Rozet takma merasiminin bazı yerel gazetelerde “Ak Parti’den Transfer Şovu” ve “Genç bozkurtlar AKP’li oldu” başlıklı haberle yer bulmasına MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan’dan çok sert açıklama geldi.

“PARTİMİZDE BÖYLE BİR BİRİM YOK”
Ak Parti Saray İlçe Teşkilatı tarafından rozet takılan gençlerin Milliyetçi Hareket Partisi ile herhangi bir bağı bulunmadığını ve bahsedildiği gibi partilerinin “Gençlik Kolları Yapılandırma Teşkilatı” diye bir birimi olmadığını ifade eden Başkan Mercan “ Geçtiğimiz günlerde AKP Saray İlçe Teşkilatında yapılan rozet takma töreninde partimizle alakası bulunduğu beyan edilen gençlerin Milliyetçi Hareket Partisi ile herhangi bir bağı bulunmamaktadır.

“GENÇLERİMİZİ SİYASİ MALZEME YAPIYORLAR”
Kaldı ki malum şahsın haricinde partimize ulaşan herhangi bir resmi istifa da bulunmamaktadır. Kendilerince gündem yaratmaya çalışanlara bizim ayrı bir tavsiyemiz bulunmaktadır. Gençlerimizi siyasi malzeme yaparak şov yapacaklarına öncelikle kendi aile mensuplarına en son bulundukları siyasi partinin rozetlerini takarlarsa daha münasip olacaktır. AKP’li yöneticiler de bu tavsiyemizi dikkate alırlarsa memnun oluruz. Ülkemiz bu kadar badire atlatmışken, halen karanlık günler yaşıyorken devletimizin ve milletimizin bekası için MHP olarak bu kadar sorumluluk almışken kendi bilmezlerin bu yapmış olduğu hareketi de kınıyoruz.” Dedi.

“KİMSENİN PARTİMİZİN İSMİNİ KULLANMA LÜKSÜ YOKTUR”
Başkan Mercan, konuşmasının devamında daha önce yanlarında bulunan kişilerin partilerinin adını kullanamayacağını belirterek “47 yıllık siyasi mazisi olan partimiz kimsenin şahsi menfaatleri uğruna prim yapacağı bir yer değildir. Bir ara yanımızda bulunmuş olmak, kimseye partimizin ismini kullanma lüksünü vermeyecektir. Her siyasi partinin mazisi bellidir ve tarih yaşanılanları not etmektedir. Milliyetçi Ülkücü hareket dün olduğu gibi bugün de bundan sonra da çizgisinden taviz vermeden yoluna devam edecektir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde Türkiye’nin ve Türk milletinin geleceği için her türlü fedakarlığı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.” Diye ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.