Başkan Özen, “Basının değerini çok iyi biliyoruz”

ABONE OL
Kasım 26, 2019 13:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Esnaf Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Basın mensuplarını yine unutmayan Başkan Özen, tüm gazeteciler günlerinde olduğu gibi 24 Temmuz Basın Bayramında da Saray’da ki basın mensuplarıyla Kredi Kefalet Kooperatifi ve Saray Esnaf Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi adına Kanyon Kahvaltı & Izgara Salonunda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı programına Saray Esnaf Sanatkarlar ve Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

“GAZETECİLİK FEDAKARLIK İSTEYEN BİR MESLEK”
Gazeteciliğin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu ve yerel basına her türlü destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Özen, “Saray’a vermiş olduğunuz hizmetler bizleri mutlu ediyor. Ben her konuşmamda ifade etmişimdir. Yerel basın bu ülke için çok değerlidir. Neden değerli? Kesinlikle karşılığı olmayan bir meslek. İstediğini alamayan. Çünkü; yerelde ne kadar olursa olsun maddiyat beklemek mümkün değil. Ancak, çarkını çevirirsin, ekmek parasını kazansın. Onun için kesinlikle fedakarlık isteyen bir meslek. Çünkü bir yapılan bir haberde herkesi mutlu etme şansın yok. Muhakkak bir tarafı memnun ederken bir tarafı üzersin ama bu işin gereği mecbur onu yapmak zorundalar. O konuda bizim için kurumlarımız için yerel basının değerini çok iyi biliyoruz. Çünkü 12 yıldır bu işin içindeyiz. Şükürler olsun ki basınla bugüne kadar herhangi bir sorunumuz olmadı. Onlar bize anlayışla bizlerde onlara anlayışla yaklaştık. Herkes işini yapmaktadır onun için basın mensubu arkadaşlarımın bayramını kutluyorum onlara her zaman elimizden geldiğince yardımcı olacağımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Kahvaltı programı çay eşliğinde yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.