• Saray Haber
  • Trakya
  • Başkan Sevinç: “Doğanın bize değil, bizim doğaya ihtiyacımız var”

Başkan Sevinç: “Doğanın bize değil, bizim doğaya ihtiyacımız var”

ABONE OL
Ağustos 6, 2021 09:24
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıyıköy Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri belde genelinde çevre temizliği gerçekleştirildi.

Temizlik çalışmalarına katılan ve yerinde takip eden Belediye Başkanı Ender Sevinç, “Doğanın bize değil, bizim doğaya ihtiyacımız var” dedi.

Trakya’nın gözde tatil beldelerinden Kıyıköy Beldesi yaz sezonu ve bayram tatili boyunca binlerce yerli turistin akınına uğruyor. Kıyıköy Belediyesi temzlik işleri ekipleri binlerce turistin ardından çevre de oluşan kirlenmeyle az sayıda ekiP, kısıtlı imkânlarla ve üstün bir başarıyla çevre temizleme çalışmalarını gerçekleştirdi.
Çalışmalara katılan ve yerinde takip eden Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, “Bayram boyunca ve sonrasında beldemizde oluşan çöp birikintileri ve çevre kirliliği ekiplerimizin üstün gayretleri sonucunda temizlenmiştir. Özveri ile çalışan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” Diye konuştu.

Başkan Sevinç, beldeye gelen tatilcilere de, “İmkânlarımızdan fazlasıyla halkımıza ve tatilcilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Doğanın bize değil, bizim doğaya ihtiyacımız var. Lütfen çevremizi temiz tutalım” diye seslendi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.