

Fatih Kıray/Ünzüle Coşkun – Saray’da ikamet eden bayram nedeniyle Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde akrabalarını ziyaret için giden Yumlu ailesinden baba kız çıkan yangında hayatını kaybetti.
Olay, 21 Ağustos Kurban Bayramı’nın ilk gününde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali ile Sümeyye Yumlu çifti 3 çocuğu ile birlikte Saray’dan Gelibolu ilçesi Camikebir Mahallesi’nde bulunan yakınlarını ziyarete gitti. Aytaç Manga’ya ait olan iki katlı binanın birinci katında gece yarısı televizyonun patlaması sonucu yangın çıktı.
“KÜÇÜK MELEK, MELEK OLDU”
Binadan dumanların yükseldiğini gören mahalleli durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Çıkan yangında alevlerin arasında kalan ve ağır yaralanan Ali Yumlu, eşi Sümeyye Yumlu ve 5 yaşındaki kızları tuğba Melek Yumlu gelen ekiplerce kurtarıldı. Sağlık ekiplerince yaralılar Gelibolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Ali Yumlu ilk olarak Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne ardından İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık servisine sevk edildi. Tedavi altına alınan 5 yaşındaki Tuğba Melek Yumlu ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
“YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ”
5 yaşındaki küçük kızın ardından Ali Yumlu’dan da acı haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede 6 gündür yaşam mücadelesi veren 3 çocuk babası Ali Yumlu hayatını kaybetti. Otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilen Ali Yumlu’nun cenazesi yarın Saray’da öğle namazını müteakip kızının yanına defnedilecek.
SARAY
25 Ekim 2025SARAY
25 Ekim 2025SARAY
25 Ekim 2025SARAY
25 Ekim 2025SPOR
25 Ekim 2025
1
Türkiye’de ilk defa Saray’da üretildi
7759 kez okundu
2
Feci kaza! 12’si çocuk en az 46 kişi yanarak öldü
5632 kez okundu
3
Benzine 52, motorine 50 kuruş zam bekleniyor
4796 kez okundu
4
“HİTAM, 35 Milyar Liralık Katma Değer Yaratacak”
3617 kez okundu
5
10 günde 100 bin kişilik yemek dağıtıldı
3412 kez okundu