Türkiye’de ilk defa Saray’da üretildi

ABONE OL
Şubat 20, 2023 13:20
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de ilk defa Saray CNC Makina tarafından üretilen altın ayrıştırma makinası Afrika’ya gönderilmek üzere TIR’a yüklendi.

Ant Gold Mining Firması tarafından Saray CNC ve Makinaya yaptırılan ve Türk Halkının DMAX ve Discovery Channel gibi televizyon kanallarında yayınlanan Altın Peşinde, Altın Avcıları gibi belgesel yapımlarından tanıdığı devasa Altın Ayrıştırma Makinası Pazar günü Afrika’ya gönderilmek üzere yola çıktı.

“AYDIN ERGEN YÖNETİMİNDE ÜRETİLDİ”
2013 Yılından itibaren Savak Pan, Trommel özel imalatı, doğal Altın ve Plaser madenciliği konusunda uzman Aydın Ergen’in yönetiminde kimyasal maden aramaya karşı olan ve doğal madencilik konusunda çalışmalarını yürüten Ant Gold Mining firmasının İsveçli bir firmaya ihraç edeceği Altın ayrıştırma makinası CNC Makinaları, iş makinaları alanında uzman ve dünyanın çeşitli ülkelerine makine üreten Saray CNC Makina tarafından projesi ve üretimi işletme sahibi Tamer Kabatay ve Cemal Metin tarafından 1 Ay gibi kısa bir süre zarfında üretilerek Afrika’ya gönderildi.

“TÜRKİYE’DE İLK DEFA SARAY CNC MAKİNA ÜRETTİ”
Projesi ve üretimi Saray CNC ve Makinaya ait olan ve 1 Ay gibi kısa bir süre zarfında üretilen Altın Ayrıştırma Makinası Türkiye’de ilk defa Saray’da yerli bir firma tarafından yapılma özelliğine sahip.

#image_title

#image_title

#image_title

#image_title

#image_title

Saray CNC Makina tarafından üretilen altın ayrıştırma makinası Afrika’ya gönderilmek üzere TIR’a yüklendi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.