Vekil Yontar’dan CHP’nin 100. Kuruluş yıldönümü mesajı

ABONE OL
Eylül 8, 2023 09:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar CHP’nin kuruluşunun 100. yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.


Vekil Yontar mesajında şu ifadeleri kullandı: Demokrasiye geçişin ilk adımı atan, cumhuriyetin, Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz savunucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin, halkın partisinin 100. yaşı kutlu olsun. CHP, 100 yıl önce bugün çağdaş Türkiye’nin temellerini atmış, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde cumhuriyeti kurmuş ve Türk demokrasisini inşa etmiştir. CHP; eşit haklara sahip, onurlu insanların bir arada yaşadığı Türkiye’nin garantisidir. CHP cumhuriyetin teminatı, Atatürk’e ve devrimlerine gönül vermiş yurttaşların partisidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim iki büyük eserim var, bunlardan birisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri CHP’dir.’ diyerek aslında Türkiye Cumhuriyeti’ni ve CHP’yi bizlere emanet etmiştir. Bizler de bu emanete sahip çıkıyor ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartmak için kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, çocuğuyla çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 100. yıldönümünü büyük bir heyecanla kutluyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.