Bir gurur daha: Ozan, Avrupa 5’incisi

Bir gurur daha: Ozan, Avrupa 5’incisi

ABONE OL
Aralık 3, 2018 15:28
Bir gurur daha: Ozan, Avrupa 5’incisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İspanya’da 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde yapılan Avrupa Yıldızlar Şampiyonası’nda Flipper Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Ozan Toytoğlu Avrupa Beşincisi olarak Saray’ı ve ülkemizi gururlandırdı.

Temsilcimiz, 61 kg sporcusu Ozan Toytoğlu 1.turda Portekizli rakibini 23-6, 2.turda İsveçli rakibini 17-9 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde çekişmeli giden maçta temsilcimiz Fransız rakibine 11-10 yenilerek Avrupa beşincisi unvanını aldı. Bir diğer temsilcimiz 55 kiloda Işıl Zafer ise 2. Turda Rus rakibine yenilerek turnuvaya erken veda etti. Ozan Toytoğlu ve Işıl Zafer’in Avrupa Yıldızlar Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil etmesi Saraylı vatandaşları oldukça gururlandırdı.

“YENİ SEZONDA YİNE ZİRVEDE VE MİLLİ TAKIMDA YER ALACAĞIZ”
Turnuvayı değerlendiren Flipper Spor Kulübü Milli Antrenörü Uz. Dr. Oğuzhan Tokgöz şu ifadeleri kullandı; “İstediğimiz sonuçlar gelmedi. Ama sporcularımız Ülkemizi layıkıyla temsil ettiler. Işıl 6.defa Milli olurken beklediğimiz oyununu gösteremedi.3.defa Milli olan Ozan madalya maçında son anda 1 sayıyla yenilerek kürsüden uzak kaldı ve Avrupa beşincisi olarak bize yine gurur yaşattı. Yaz-kış, tatil-sınav demeden çalışan ve büyük emek harcayan sporcularım her şeyi hak ediyorlar. Ama kısmet bugün değilmiş. Çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz ve yeni sezonda yine zirvede ve Milli Takımda yer alacağız.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.