Cadde üzerinde ki kaldırım taşlarına çarptı

ABONE OL
Kasım 27, 2016 15:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Pazarcık Mahallesinde otomobil yolda bulunan kaldırım taşlarına çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza gece saat 02.30 sıralarında Saray’ın Pazarcık Mahallesinde meydana geldi. Kıyıköy istikametine gitmekte olan Hüseyin K. (26) idaresinde ki 59 YT 295 Plakalı otomobil Pazarcık Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde kaldırım çalışması için cadde üzerine paletlerle konulmuş kaldırım taşlarını fark etmeyerek çarptı. Kaza sonucu hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı. Çarpmanın oluşturduğu gürültüyle evlerinin balkonuna çıkan vatandaşların çağırdığı ambulansla yaralı sürücü Saray Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI
Kaza yapan otomobilin sürücüsünün hastanede yapılan kontrolde 206 promil alkollü olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili Trafik Polisinin başlattığı soruşturma sürüyor.

UYARI İŞARETLERİ YETERSİZ
Öte yandan belediye ekipleri tarafından yeterli uyarı işaretleri konulmadan kaldırım çalışması için cadde üzerine paletlerle kaldırım taşları bırakılmasına kaza sonucu çevrede toplanan vatandaşlar “Uyarı işaretleri yetersiz, her gün burada birileri bu yüzden kaza atlatıyorlar” diyerek tepki gösterdiler.

IMG 1500

IMG 1497

IMG 1502

IMG 1512

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.