Çerkezköy TSO’dan İş Dünyasına Bilgilendirme

ABONE OL
Nisan 5, 2020 13:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (Çerkezköy TSO) yapılan açıklamada T.C. İçişleri Bakanlığı’nın 03.04.2020 tarihli 89780865-153 sayılı ‘Şehir Giriş/Çıkış Tedbirleri’ konulu yazısı hakkında iş dünyasına bilgilendirmede bulunuldu.

Çerkezköy TSO’dan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Koronavirüs (Covid-19) salgınının görüldüğü andan itibaren Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda başta ilgili Bakanlıklar olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları tarafından birçok tedbir kararı alınmış ve uygulanmıştır. Buna göre T.C. İçişleri Bakanlığı’nın 03.04.2020 tarihli 89780865-153 sayılı ‘Şehir Giriş/Çıkış Tedbirleri’ Genelgesinin 3-d maddesine göre çalışma hayatı içerisinde yer alan yönetici, çalışan ya da işyeri sahiplerinin ikamet ve işyerlerinin farklı illerde bulunması durumunda iller arasındaki giriş/çıkışları; bu durumu ispatlayan (yerleşim yeri/ikamet belgesi, SGK kayıt belgesi) belgeleri ibraz etmek şartı ile yapılabilecektir. Mağduriyet yaşanmaması amacıyla iş dünyamızın bilgilerine sunarız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.