• Saray Haber
  • Tekirdağ
  • Metiner: “İYİ Parti Tekirdağ’da birinci parti olarak zaferini taçlandıracak”

Metiner: “İYİ Parti Tekirdağ’da birinci parti olarak zaferini taçlandıracak”

ABONE OL
Aralık 24, 2022 08:05
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ iyi Parti il kongresinde ekiplerin ortak adayı Gökhan Metiner ilçe ziyaretleri kapsamında Perşembe günü Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İYİ Partili İl Başkan Adayı Metiner, İYİ partinin Tekirdağ’da birinci parti olacağını söyledi.

Delegelere kendini ve ekibini ve yapacaklarını anlatan Metiner, son güne kadar birliği sağlamak için gayret edeceğini ve yaklaşan genel ve yerel seçimlerin zor bir süreci getirdiğini belirterek; “İki yılda İki seçim var. Bu iki seçimde de İYİ Parti’nin çok başarılı olmasını istiyorum. Bunun için iyi ve kaliteli bir ekiple yola çıkmalıyız. Bu nedenle dışarıda bir tek kişi bırakmadan ekibe katmak istiyorum. İnanıyorum ki toplam kalite bireysel kalite ile mümkün olacaktır. Bu nedenle bu iki yıllık zor dönemi ancak kaliteli ve ekiple aşabiliriz ve hedeflerimize ulaşabiliriz. Son güne kadar yapacağım gayretle ekibe katamayacağım arkadaşlar olursa il seçiminden sonra ilk işim onları bulmak tekrar onları çeşitli görevlerle ekibe almaktır. İnşallah bu gayretin sonu zafer olacaktır. İYİ Parti il seçiminden aldığı güçle Tekirdağ’da birinci parti olarak zaferini taçlandıracaktır.” dedi

Daha sonra soru ve cevaplar kısmına geçildi. Delegelerin aklındaki soru işaretlerini gideren Metiner, tüm delegelerin toplantıdan büyük bir memnuniyetle ayrılmasını sağladı. Ziyaretin sonunda büyük memnuniyet içerisinde olan Çerkezköy delegesi Metinler i adeta bağrına bastı.

#image_title

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.